lördag 4 juni 2016

This week

Det har varit full fart den här veckan och de flesta av kvällarna har gått åt till att fixa staketet som äntligen sitter uppe på framsidan. Jontes pappa har varit här och hjälpt oss så det har målats, sågats och grejat. Vi håller också på och röjer i förrådet så att Jonte kan ha det som kontor när han jobbar hemifrån. Ett skrivbord ska flytta in bl.a och en ny byrå till vårat sovrum! Visar när det är klart! Det blir helgens projekt! 

Alla i familjen har varit till frisören i veckan. Även Astrid fick göra ett besök då hon för någon vecka sedan fick för sig att klippa sig själv..... Sånt där som man bara väntat på ska hända någon gång.... Hon tog rejält också och klippte av sig halva luggen ungen...... Mammas tokfia!!

I onsdags hade jag besök av en gammal gymnasiekompis och hennes dotter Saga som är ett år. Vi pratade gamla tokiga minnen och barnen lekte ute i trädgården! Kul att träffas igen! 

Igårkväll var jag ut på stan och åt middag tillsammans med ett gäng tjejer för att fira Cicci som fyllt 30, jättetrevlig kväll! 

Sommaren kom tillbaka och det har varit riktigt varmt i veckan. Köpte ett par shorts till Kevin som han har invigt och på eftermiddagarna har vi hängt i skuggan i trädgården, käkat vattenmelon och bara myst! Astrid har sprungit i vattenspridaren. Underbart med sommar!! 

               Saga på besök! 
       Mina fina älskade barn! 
                  Sommarkille!

Fin i håret igen med något för kort lugg...
Grattis fina Cicci 30 år!! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar