lördag 26 december 2015

Trötta

Här hemma är vi soffpotatisar hela familjen, Gud så trötta vi är!! Det har tagit mycket ork och energi att fixa med allt inför julen här hemma så nu är jag helt slut såhär dagarna efter när man kan slappna av.... Astrid har lekt med alla sina  nya saker hon fått i julklapp. Igår satte vi ihop kiosken och lekte affär mest hela dagen. Hon fick även skridskor som vi ska testa imorgon, pärlor att göra halsband av, papper och färg att måla med, en massa nya kläder, en frostklänning, klackskor och tiara, pyssel som glitter, stämplar och pärlplattor, frostfigurer, ett bamsespel, nagellack och halsband. 

Kevin fick lite nya skedar och muggar, leksaker, bokstäver till sitt rum att sätta fast på dörren, dregglisar, vintertossor, förvaring till leksaker , byggklossar och lite nya kläder. 

Jag tog en promenad med Kevin i solen i förmiddags och nu är Jonte och Astrid ute och leker. Skönt med lite frisk luft! Man får helt andra tider när man är hemma hela familjen men det är underbart att Jonte är ledig så länge så att vi kan hjälpas åt och ge varandra avlastning! 

            Kom och kööööp!
Dom nya klackskorna är en av favorit julklapparna! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar