tisdag 5 mars 2013

Riktig mat

De senaste veckorna har vi märkt att Astrid är väldigt intresserad av den mat vi äter till middag och har låtit henne smaka. Både igår och idag har hon ätit samma mat som oss till middag, spaghetti och köttfärsås igår och korv och makaroner idag och hon tycker verkligen om det! Vi tänker fortsätta att ge henne av vår mat och se vad hon tycker om. Hon ratar ju de flesta av burkmaten ( förutom pasta med skinka och laxgryta) så det känns kul att variera lite nu när hon börjar bli så stor! Fick även ett bra tips av en vän igår om turkisk yoghurt 10% blandad med fruktpure, perfekt mellanmål! Några fler av er mamma läsare som har tips på mat man kan ge en 10 månaders?




1 kommentar:

  1. Haloj.
    Ja, det var succé här hemma. Dom äter gröt till frukost och lite katrinplommonpuré, har smakat majs och potatis puré också. Även det var succé. Tänkte börja lite mer nu, finns ju en del att välja på.

    Hm, har inte jättemycket tips på vad du kan ge Astrid. Har du testat att googla lite? Gröt med bär? Yoghurt som du nämnde. Kesopannkakor.
    Kul att hon börjat äta eran mat.

    Kram kram

    SvaraRadera